"Русофоб Усик": російські пропагандисти звинувачують українського чемпіона у зраді
"Русофоб Усик": російські пропагандисти звинувачують українського чемпіона у зраді

"Русофоб Усик": російські пропагандисти звинувачують українського чемпіона у зраді

Олександр Усик привітав Жанібека Алімханули з неймовірною перемогою над уродженцем Санкт-Петербурга Андрєєм Міхайловічєм. Російські пропагандисти одразу відреагували на цю подію, повідомляє 24 канал із посиланням на росЗМІ.

Неадекватна реакція росіян

Росіянин Роман Єрємєєв, оглядач видання "Советский спорт" опублікував матеріал, який викликає абсурд, під назвою "Русофоб Усик заговорив російською. Українець привітав казахстанця на великому та могутньому".

Окрім цього, у типовому стилі для російського народу, який не може змиритись з тим, що Україна – це не Росія, почав звинувачувати українського чемпіона у зраді друзів та віри.

Це він – лицемірно спілкується за кадром найчистішою російською мовою, а на камеру – суржиком. Це він зрадив друга і наставника в особі Василя Ломаченка та його батька, який зробив з Усика, те що він зараз у професійному плані з себе виявляє. На жаль, людські якості у нього вкласти не вдалося,
– написав Єрємєєв.

"Русофоб Усик": російські пропагандисти звинувачують українського чемпіона у зраді - Фото 1Росіяни образили Олександра Усика / Скриншот з росЗМІ

Окрім цього, російський пропагандист підкреслив значущість "вєлікого русского язика". Він заявив, що Усик звернувся до Алімханули саме російською через те, що "саме ця мова зближує".

Однак, Єрємєєв забув додати, що саме цією мовою віддаються накази російській окупаційній армії вбивати український народ. Він також намагався звинуватити Олександра Усика, що "він стріляв по Донбасу" та перекласти вину за війну на Україну.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader