Свинячі реберця в томатній глазурі від "Мастер Шефа": рецепт, який здивує всіх
Свинячі реберця в томатній глазурі від "Мастер Шефа": рецепт, який здивує всіх

Свинячі реберця в томатній глазурі від "Мастер Шефа": рецепт, який здивує всіх

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити дивовижне та смачне м'ясо з глазур'ю.

Литвинова стверджує, що страва готується легко, але її смак запам'ятається назавжди. Основним секретом є правильно приготована глазур, яка надає м'ясу насичений смак та апетитну скоринку.

Інгредієнти для м'яса:

  • Свинячі ребра - 1 кг
  • Сіль - 7 г
  • Перець - 3 г

Інгредієнти для глазурі:

  • Томатне пюре - 100 г
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.

Приготування:

Свинячі реберця слід промити і обсушити. Потім натерти сіллю та перцем, залишивши маринуватися на 15-20 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Змішайте томатне пюре, мед, соєвий соус та гірчицю до однорідної консистенції. Глазура повинна бути густою та ароматною.

"Майстер Шеф" Литвинова додає, далі розігрійте духовку до 180°C. Покладіть ребра на лист, попередньо застелений пергаментом. Запікайте їх протягом 40 хвилин.

За 10 хвилин до закінчення готування дістаньте ребра з духовки, щедро змастіть підготовленою глазур'ю і відправте назад в духовку. Це додасть м'ясу карамелізовану скоринку. Подавайте реберця гарячими, з гарніром на ваш смак радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader