РФ намагалася відтиснути позиції ЗСУ на Курщині - Зеленський
РФ намагалася відтиснути позиції ЗСУ на Курщині - Зеленський

РФ намагалася відтиснути позиції ЗСУ на Курщині - Зеленський

Президент України поговорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським про всі напрями фронту і Курську операцію.

В Курській області російські окупанти намагалися відтиснути українські позиції. Проте Збройні сили України тримають визначені рубежі. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

Глава держави зазначив, що після приїзду до Києва поговорив головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. Президент заслухав доповідь щодо всіх напрямків на передовій і операції України у Курській області РФ.

"Щодо Курської операції: були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі", - сказав він.

Зеленський відзначив успіхи українських військових на Покровському напрямку та підкреслив роль кожного солдата, сержанта й офіцера, які героїчно захищають українські позиції. За його словами, ситуація на Донеччині та Запорізькому напрямку залишається складною.

"Загалом Донеччина і Запорізький напрямок – це дуже складні умови, це жорсткі дії ворога. Але стійкість наших підрозділів має вирішальне значення. Саме від нашої стійкості все залежить", - наголосив Зеленський.

Президент також закцентував на досягненнях України у сфері міжнародної військової підтримки. Зеленський додав, що впродовж тижня було укладено нові домовленості щодо постачання зброї та налагодження її виробництва в Україні.

"Кожен закордонний візит – це завжди розмова про інвестиції у промисловість України", - підкреслив він.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader