У приготуванні глінтвейну немає нічого складного. Потрібно дотримуватися лише кількох простих правил, аби отримати ідеальний результат, розповідає Пательня.
Що треба додати
Барв смаку вина додадуть кориця, гвоздика, цедра лимона або апельсину, а також аніс. Якщо вам подобається солодкуватий напій, то варто додати до нього цукор або мед.
Настав його час / Фото Pixabay
Яких правил треба дотримуватися
У жодному разі не треба доводити вино до кипіння. Оптимальна температура – приблизно 70 градусів. Також зверніть увагу на піну, яка утворюється на початку приготування напою. Нагрівати його треба доти, доки вона не зникне.
Після приготування глінтвейну треба дати йому постояти мінімум 10 хвилин, аби усі компоненти віддали свій аромат. Подавати напій треба у високих прозорих чашках, прикрасивши лимоном або апельсином.
До речі, до глінтвейну можна додати трішки рому або коньяку, так його смак буде ще глибшим та насиченішим.
Дешево, але зовсім не сердито: простий тортвід Лілії Цвіт, який став зіркою мережі.