Як магазин меблів допоможе створити ергономічне робоче місце
Як магазин меблів допоможе створити ергономічне робоче місце

Як магазин меблів допоможе створити ергономічне робоче місце

Меблі відіграють важливу роль в організації комфортного робочого місця. Правильно підібрані, вони позитивно впливають на настрій та сприяють продуктивності праці. Про те, як оформити зручне робоче місце та як у цьому допоможе магазин меблів, розповідаємо нижче. А якісні та ергономічні офісні крісла, столи, полиці та інші вироби можна придбати в інтернет-магазині Obstava.

Меблі для комфортного робочого місця 

Для створення робочого простору насамперед потрібно придбати стіл — письмовий, комп’ютерний, універсальний, що може мати різні форми та розміри. Вибір моделі залежить від характеру роботи, площі та планування приміщення, стилю та дизайну тощо. 

Також необхідне офісне крісло чи стілець. Підбирати його варто з урахуванням таких критеріїв, як:

  • якість;
  • довговічність;
  • функціональність.

Важливо, щоби місце для сидіння було естетично привабливим та зручним. 

Додатково може знадобитися стелаж для документів чи книг або навісні полиці. Для великого приміщення можна придбати шафу, тумбу та комод. 

Ергономічні принципи вибору меблів для робочого місця

Працездатність, а також психологічний стан значною мірою залежать від меблів. Якщо вони незручні чи нефункціональні, то спричиняють швидку втому, біль у спині чи шиї. Щоб уникнути неприємних моментів, радимо вибирати меблі для роботи з урахуванням ергономічних принципів:

  • висота столу має відповідати зросту працівника, що забезпечує менше навантаження на шию та плечі (в ідеалі параметри мають регулюватися);
  • глибина столу має бути такою, щоби розміщені на ньому предмети та пристрої були в зоні досяжності рук;
  • стілець мусить мати підлокітники, поперекову підтримку, м’яке сидіння та регульовану висоту.

Для зменшення навантаження на ноги варто придбати ергономічну підставку.

Облаштувати комфортне робоче місце не так уже й складно. Головне — правильно підібрати меблі. Вони мають бути функціональними, безпечними, зручними, естетично привабливими, щоби забезпечувати результативну роботу та викликати приємні емоції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader