На допомогу прийде рецепт ніжного пирога з яблуками. Він може бути смачнішим, ніж шарлотка, а рецепт при цьому простіший, передає UA.новини.
Рецепт смачного яблучного пирога
- Час: 60 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 75 грамів цукру;
– 90 мілілітрів молока;
– 35 грамів масла вершкового;
– 80 грамів борошна;
– 700 грамів яблук очищених;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– лимонний сік;
– дрібка солі;
– ванілін до смаку.
Приготування:
- Почистьте і наріжте скибочками яблука, збризніть їх лимонним соком, щоб не потемніли.
- Збийте яйця з цукром, ваніліном та сіллю до пишної піни.
- Розтопіть вершкове масло і додайте разом із молоком у яєчну масу. Перемішайте до однорідної консистенції.
- Змішайте борошно з розпушувачем, просійте, замішайте тісто та додайте яблука.
- Перелийте масу у форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 50 – 55 хвилин. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
Смачного!
А ви знали? Часто бісквіт не підіймаються належним чином, утворюються тріщини або залишаються вологими в центрі – чому так відбувається.