Шуров здивував виглядом учасників "Океану Ельзи" 30 років тому: всі з довгим волоссям і голим торсом
Шуров здивував виглядом учасників "Океану Ельзи" 30 років тому: всі з довгим волоссям і голим торсом

Шуров здивував виглядом учасників "Океану Ельзи" 30 років тому: всі з довгим волоссям і голим торсом

Артист привітав "Океан Ельзи" з 30-ю річницею діяльності і пригадав свою участь в колективі.

Український музикант Дмитро Шуров здивував, який вигляд учасники гурту "Океан Ельзи" мали майже 30 років тому.

Архівним фото колективу артист поділився з важливої нагоди. Річ у тім, що гурт відсвяткував 30-ту річницю діяльності. Тож, Дмитро Шуров привітав колектив з важливим ювілеєм, а також показав архівне фото учасників "Океану Ельзи", яке було зроблене майже 30 років тому. На знімку практично всі музиканти позували з голим торсом та мали тоді довге волосся.

"Вітаю "Океан Ельзи" з 30-річчям! Рокгурти з такою довгою історією - це щось більше за музику, це цілі періоди життя людей. У таких великих періодах є і позитивні події, які наповнюють сенсом, і чимало складних, які перетворюються в досвід, що допомагає рухатись далі, роблячи те, що любиш", - зазначив артист.

До слова, Дмитро Шуров від 2001-го до 2004 року був учасником "Океану Ельзи" та грав на клавішних. Артист зізнається, що пригадує той період лише з усмішкою. За його словами, він неабияк вдячний колективу за отриманий досвід, створену спільну музику і пережиті приємні моменти.

"Я невимовно вдячний "ОЕ" за перші великі записи та гастролі, за щоденну школу стосунків, за прекрасну музику, яку створили разом. Я зайшов до цього гурту 18-річним пацаном, який вмів розмовляти тільки мовою музики та для якого музика була понад усе. А вийшов 22-річним чоловіком, який усвідомив, хто він є, та навчився цінувати життя, досвід, свободу, любов. У моєму періоді "ОЕ" стались найкращі події для мене", - зазначив артист.

На привітання від Дмитра Шурова відреагував лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук. Виконавець подякував ексколезі, а також зазначив, що в нього залишилися приємні спогади від їхньої співпраці: "До сих пір мурахи від того, як ми відчували один одного на сцені музично. Дякую тобі за це!".

Джерело матеріала
loader