Екран телевізора буде блищати, як новий: знадобиться лише один секретний елемент
Екран телевізора буде блищати, як новий: знадобиться лише один секретний елемент

Екран телевізора буде блищати, як новий: знадобиться лише один секретний елемент

Займаючись прибиранням ми не проходимо повз телевізор та протираємо його екран, але не завжди вдало та правильно.

Немає нічого неприємнішого, ніж почати дивитися улюблений фільм і раптом помітити на екрані телевізора плями від пальців або жирні сліди. Навіть пил, який накопичився на екрані може зіпсувати перегляд фільму. Щоб якісно очистити телевізор, знадобиться лише спеціальна серветка, змочена водою, передає Southern Living.

Незалежно від того, який тип телевізора ви будете протирати, з метою безпеки пристрій слід вимикати та відключати від мережі, а також дайте трохи часу, щоб екран остаточно охолонув, лише після цього можна розпочинати очищення.

Світові виробники техніки наголошують, що в жодному разі не можна використовувати для очищення екранів засоби, які містять в собі спирт, чи будь-які інші хімічні елементи.

Щоб прибрати пил та плями на екрані, слід обережно протерти поверхню серветкою з мікрофібри. Якщо на телевізорі є жирні чи інші стійкі плями, тоді можна змочити рушник водою.

Завжди пам’ятайте, що під час протирання телевізора важливо слідкувати за тим, щоб жодна крапля води не потрапила до його вентиляційних отворів.

Важливо протирати монітор круговими рухами, щоб мінімізувати появу розводів. Перш ніж вмикати телевізор, переконайтеся, що екран повністю висох.

Завдяки цьому простому методу екран буде блищати, як новий, та залишиться неушкодженим.

Southern Living

Southern Living — це американський журнал, який висвітлює теми, пов'язані з приготуванням їжі, садівництвом, дизайном інтер'єру, подорожами та місцевими традиціями.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader