Одним із фокусів МКСК буде наближення до Євросоюзу, — Точицький
Одним із фокусів МКСК буде наближення до Євросоюзу, — Точицький

Одним із фокусів МКСК буде наближення до Євросоюзу, — Точицький

За його словами, у завданнях МКСК йдеться не про дезінформацію, а саме про стратегічні комунікації

Завданням оновленого Міністерства культури та стратегічних комунікацій є чітка комунікація про те, що Україна – частина європейської культури, а не «десь там між Заходом і Росією». Окрім того, одним із фокусів міністерства буде наближення до Євросоюзу

Про це міністр культури та стратегічних комунікацій Микола Точицький сказав під час дискусії «Українська культура як один із головних інструментів нашої перемоги» в межах проєкту «Нова країна» LB.ua і EFI Group.

«Українські культура і ідентичність — це феноменальна річ. І не лише територія, а в першу чергу наша ідентичність стала об'єктом їхньої агресії. Путін вважав десь у своїх маревах і конструкціях історії, які він нам повідомляв, що хтось створив Україну, українську ідентичність. Насправді російська армія переконалась, що Україна — це дійсно феномен, частина європейської культури», — сказав Точицький.

За його словами, у завданнях МКСК йдеться не про дезінформацію, а саме про стратегічні комунікації.

«Потрібно формувати меседжі, а не доганяти те, що говорить Путін, розбиваючи нашу ідентичність», — сказав Точицький.

Також одним із фокусів міністерства буде наближення до Євросоюзу.

Йдеться про збереження національної спадщини, повернення України в європейський культурний простір та створення нового культурного продукту.

Фото: Скриншот із відео 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Україна Європа
Джерело матеріала
loader