Рецепт квашеної капусти з медом: виходить неймовірно смачна та хрустка
Рецепт квашеної капусти з медом: виходить неймовірно смачна та хрустка

Рецепт квашеної капусти з медом: виходить неймовірно смачна та хрустка

Рецептом неймовірно смачної квашеної капусти з медом поділилася кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина.

Вона розповіла, що таку капусту на роботу принесла її колега, і тоді всі записали собі цей рецепт.

"Хочу і з вами ним поділитись! Капуста виходить неймовірно хрустка, така смачна! І робити дуже просто! Сподіваюсь, рецепт вам теж сподобається і спробуєте приготувати)", – відзначила кулінар.

Спочатку треба зробити розсіл: на 1 л води додаємо 1,5 ст.л. солі, доводимо до кипіння та лишаємо остигати до теплого. Після цього додаємо 1,5 ст.л. меду та розмішуємо до розчинення. Лишаємо розсіл повністю остигати.

"До речі, на 2 банки 3 л і 1,5 л в мене пішла подвійна порція розсолу)", – пояснила кулінар.

Капусту тоненько шаткуємо, за бажанням можна додати натертої моркви. Щільно утрамбовуємо капусту в банки, заливаємо розсолом і прикриваємо кришкою.

Лишаємо капусту на столі за кімнатної температури на півтора - два з половиною дні. Це залежить від температури на кухні: чим тепліше, тим швидше кваситься капуста. Через добу куштуємо, аби перевірити готовність.

У процесі в банках будуть утворюватися гази, їх потрібно випускати за допомогою палички для суші чи т.п. Готову квашену капусту з медом зберігаємо в холодильнику, подавати її найкраще з дрібно нарізаною зеленою цибулькою та запашною олією.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader