Лідер гурту O.Torvald Женя Галич відреагував на чутки про розлучення з дружиною
Лідер гурту O.Torvald Женя Галич відреагував на чутки про розлучення з дружиною

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич відреагував на чутки про розлучення з дружиною

Фронтмен рок-гурту "O.Torvald" та військовослужбовець ЗСУ Женя Галич відповів на чутки про розлучення з дружиною. Припущення про те, що подружжя більше не разом спровокували нещодавні висловлювання музиканта. В одному з недавніх інтерв'ю артист зізнався, що намагався покликати на побачення Юлію Саніну, яка також одружена. У коментарі YouTube-каналу Люкс ФМ співак спростував розрив зі своєю коханою та зазначив, що у їхніх стосунках все чудово.

- Я одружений, сім'янин. Тато двох прекрасних дітей. Все добре, ми не збираємося розлучатися, – зазначив Галич.

Галич також розповів про свій психоемоційний стан на тлі заяв про боротьбу з алкоголізмом та депресією. За словами артиста, він продовжує працювати з психологом і запустив проєкт із психологічної допомоги військовим.

- Закінчую (приймати антидепресанти – Авт.). Я регулярно працюю із психологом. Ми створили психологічні сесії для ветеранів, де я працюю як досвідчений пацієнт. Тобто для військових, які не мають змоги спілкуватися з умовно цивільними психологами через недовіру. Ми намагаємось на своєму прикладі допомагати їм простими розмовами. Наразі сесії не лише з терапевтами, а й побратимами, - додав виконавець.

Дружині Галичу 40 років. У 2017 році у складі гурту O.Torvald представляв Україну на "Євробаченні-2017" у Києві з композицією Time. У жовтні 2023 року в інтерв'ю "Слуху" розповідав, що служить у 135-му окремому батальйоні тероборони, який входить до складу ЗСУ. Артист вже понад 15 років одружений з коханою, але не показує її публіці. У пари двоє дітей – син Даніїл та дочка Єва. Спадкоємці співака разом із мамою зараз живуть за кордоном, куди поїхали після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич відреагував на чутки про розлучення з дружиною - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader