Український тренер назвав головну проблему Довбика у збірній
Український тренер назвав головну проблему Довбика у збірній

Український тренер назвав головну проблему Довбика у збірній

Гра завершилася внічию з рахунком 1:1. Єдиний гол у складі нашої національної команди з пенальті забив Артем Довбик.

Чого не вистачає Довбику у збірній

Це взяття воріт стало першим для форварда Роми в нинішньому розіграші турніру. Він був не дуже помітним на полі, за що отримав чимало критики.

Гру Артема Довбика проти чехів оцінив асистент головного тренера Лудогорця Юрій Беньо. За його словами, нападник не має у збірній України належної підтримки від партнерів, і тому не виглядає так яскраво, як від нього очікують уболівальники, повідомляє Трибуна.

"Він завжди в оточенні двох-трьох суперників. Він не може ж на голову прийняти м’яч, двох розвернути та посадити. Якщо були ситуації, де він серед двох захисників зберіг – це вже для нього дуже великий плюс.

Треба, щоб одразу на підбиранні хтось був. Він може не виграти боротьбу в захисника, але десь скинути, десь завадити. Мусять бути один-два наші гравці. Бачив, що намагалися, той же Судаков, але чехи добре вигравала дуелі та одразу віддавали точні паси", – сказав Беньо.

Довідка. Всього у складі збірної України Артем Довбик провів 33 матчі, в яких забив 11 голів і віддав 4 асисти.

Нагадаємо, що в Лізі націй-2024/2025 збірна України в нинішньому році проведе ще два поєдинки. 16 листопада підопічні Сергія Реброва зіграють із Грузією, а 19 листопада їм протистоятиме Албанія.

Теги за темою
футбол збірна України
Джерело матеріала
loader
loader