Міша Крупін вперше показав нову кохану
Міша Крупін вперше показав нову кохану

Міша Крупін вперше показав нову кохану

Український співак Міша Крупін уперше з'явився на публіці з новою обраницею. Пара вперше за тривалий час зустрілася на допрем'єрному показі фільму "Хазяїн 2. На своїй землі". Музикант не розкрив ім'я дівчини, але у коментарі "Сніданку з 1+1" наголосив, що вона творча особистість.

- Ми познайомилися десь на такому заході та зійшлися одразу. Моя бабуся запитує, хто ця божевільна? – пожартував співак.

Крупін додав, що закохані не мають змоги проводити багато часу разом, оскільки кожен з них має насичене життя. Пара бачиться приблизно один раз на місяць, оскільки живе на два міста – Київ та Харків. Виконавець наголосив, що не бачить у цьому проблеми, якщо люди розуміють одне одного.

Музикант двічі був одружений. Співак має сина, який близько п'яти років проживає в Ізраїлі і відслужив там в армії. У Крупіна також є дочка від першого шлюбу з росіянкою та молодша спадкоємиця від другого шлюбу. У липні 2023 року артист добровільно вступив до лав ЗСУ у Харкові, де проходив необхідні обстеження для служби.

Фото: скріншот відео

Міша Крупін вперше показав нову кохану - Фото 1
Джерело матеріала
loader