Гаррісон Форд каже, що тільки «дурні» відмовляються від фільмів Marvel
Гаррісон Форд каже, що тільки «дурні» відмовляються від фільмів Marvel

Гаррісон Форд каже, що тільки «дурні» відмовляються від фільмів Marvel

Гаррісон Форд дебютує у кіновсесвіті Marvel у 2025 році й зіграє Тадеуса «Громовержця» Росса / Червоного Халка у фільмі «Капітан Америка: Чудесний новий світ».

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Гаррісон Форд каже, що тільки «дурні» відмовляються від фільмів Marvel - Фото 1

У новому інтерв’ю Форд розповів, чому приєднався до Marvel та розкритикував акторів, які принципово відмовляються від їхніх фільмів (фактично назвавши колег дурнями):

«Я розумію привабливість інших фільмів й тих, що ми знімали у 80-х і 90-х роках. Однак все змінюється та трансформується. Ми дурні, якщо сидимо, сумуємо за минулим і не беремо учать в новому. Я доєднався до нової частини бізнесу, який справді створює гарний досвід для аудиторії. Мені це подобається».

Останніми роками Marvel стикається з дедалі більшим потоком критики — як від глядачів, так і безпосередньо від колег з галузі кіно. Так, нещодавно чотириразова номінантка на «Оскар» Сірша Ронан відмовила студії у співпраці, тоді як режисер Мартін Сорсезе казав, що Marvel мало чим пов’язана з кіно, а радше відповідає за розваги. Критикувала студію і Джеймі Лі Кертіс, хоча згодом й відмовилась від своїх слів і перепросила.

Подібно до Форда, актори, що вже доєднались до кіновсесвіту, навпаки публічно захищають його. Себастіан Стен, який грав Бакі Барнса з часів «Першого месника», до прикладу, заявляв, що «кіно без MCU — чорна діра» і радив критикам «закрити рота» без кращих пропозицій; тоді як Кріс Хемсворт, відомий роллю Тора, казав, що його дратує «невиправдана критика» в сторону Marvel (особливо зі сторони колег) і наголошував, що «мільярди, які дивляться фільми студії не можуть помилятися». 

Фільм «Капітан Америка: Чудесний новий світ» дебютує у лютому 2025 року. Головну роль взяв на себе Ентоні Макі, тоді як серед решти акторського складу, окрім Форда, з’являються Джанкарло Еспозіто, Лів Тайлер, Тім Блейк Нельсон та інші.

Після «Капітана Америки» у травні 2025 року Marvel випустить«Громовержців», а в липні — нову «Фантастичну четвірку». Раніше студія казала, що переглянула власну стратегію і випускатиме «всього 2-3 фільми на рік», зосередившись на якості, а не на кількості.

Джерело: GameSpot

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader