Українські аграрії отримали велику партію тягачів Scania Super
Українські аграрії отримали велику партію тягачів Scania Super

Українські аграрії отримали велику партію тягачів Scania Super

Відбулася урочиста передача агропормисловій групі «Альфа Капітал» 35 тягачів нової генерації Scania Super, а саме моделі R460A4x2NA Євро-5 і cамоскидних напівпричепів Wielton.

Тягачі поставлені у виконанні XT – для важких умов експлуатації. Зовні машини відрізняються литим сталевим бампером, захисними ґратами на фарах та посиленими, рифленими корпусами зовнішніх дзеркал.

Українські аграрії отримали велику партію тягачів Scania Super - Фото 1

Це перші вантажівки Scania в автопарку клієнта, тому під час передачі техніки водії також пройшли ознайомчий курс для водії Scania, де зробили акцент на особливостях конструкції та експлуатації автомобілів та щоденного обслуговування.

Українські аграрії отримали велику партію тягачів Scania Super - Фото 2

Група компаній «Альфа-Капітал» об’єднує низку підприємств Полтавської, Сумської та Чернігівської областей, які займаються рослинництвом, зберіганням зернових, олійних культур. Приватне Підприємство «Альфа-Капітал» засновано в 2007 році, обробляло землі в с. Рунівщина Полтавського району Полтавської області та стало одним з найуспішніших сільськогосподарських підприємств в Полтавському районі.

Українські аграрії отримали велику партію тягачів Scania Super - Фото 3

Джерело матеріала
loader