Буде як новий: бюджетні ідеї реновації для гаража
Буде як новий: бюджетні ідеї реновації для гаража

Буде як новий: бюджетні ідеї реновації для гаража

Як пише SampleBoard, для цього не обов'язково навіть витрачати багато коштів. Як бюджетно оновити гараж, розповідаємо далі.

Фарбування

Якщо стіни у вашому гаражі виглядають тьмяно, найпростіше рішення – пофарбувати їх. Свіжий шар фарби може дуже допомогти зробити простір не таким застарілим та більш чистим.

Організація зберігання

У гаражі є багато інструментів та інших речей, зберігання яких слід належно організувати. Однак простого встановлення шаф або полиць буде недостатньо, щоб надати простору унікальності. Варто бути креативним, коли справа доходить до додавання рішень для зберігання, особливо якщо у вас немає багато місця. Так, зокрема, можна скористатися гачками для велосипедів чи магнітними панелями для інструментів.

Встановлення робочого столу

Окрім розміщення транспортних засобів, гараж також можна використовувати як місце для всіх інших домашніх проєктів. Відтак, слід подумати про встановлення робочого столу, щоб надати більшої функціональності.

Більше розеток

Крім хорошого столу, непогано також встановити в гаражі більше розеток. Проте на відміну від інших оновлень у цьому списку, найкраще доручити цю справу електрику. Це гарантує правильне виконання роботи та знижує ризик нещасних випадків.

Підлога з епоксидним покриттям

Однією з найбільш багатостраждальних зон гаража є підлога, оскільки щодня нею ходять люди та проїжджає машина. Ремонт саме цієї частини приміщення може вдихнути нове життя у гараж, особливо якщо розглянути можливість покриття епоксидною смолою.

Підлога з епоксидним покриттям ідеально підходить для гаражів, оскільки вона відома своєю довговічністю та стійкістю до пошкоджень, спричинених машинами та хімікатами.

Її також легко і швидко наносити, а також просто чистити. Щобільше, це приваблива підлога, яка доступна в різноманітних кольорах, що відкриває незліченну кількість варіантів дизайну для гаража.

Джерело матеріала
loader