Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО
Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Коли ж вже буде розпочато його (ред. – плану перемоги Зеленського?) реалізацію?

Розпочнеться, це однозначно, воно вже розпочалося. А основний пік початку цього, що вже ми зможемо спостерігати на діях, що от же дійсно є початок, є конкретні дії, це буде через два місяці. Тобто це виходить початок грудня. Але результати його ми будемо бачити на початку наступного року, найімовірніше, це березень, початок березня.

З одної точки зору, дуже гарно, але вже почали критикувати і медійники, різні політичні оглядачі і різні військові оглядачі. Запрошення до НАТО вже зараз підтримають?

Дуже довго будуть обговорювати, і запрошення підтримають, але не факт, що запросять.

За яких умов підтримують, що попросять навзаєм?

Контроль, повний контроль над ситуацією, над військовою ситуацією у країні. Тут чітко йде контроль. І я не бачу, щоб нам це було дуже до душі, бо ми знаємо прекрасно про минулорічний контрнаступ, коли теж ми дуже всіх ставили до відома і чим це все закінчилось. Скрізь є щури. Тільки ми тихенько зробили свою спецоперацію, і вона у нас дуже гарно вийшла, тому що щурів не було. Тому тут дуже сумнівно, і я думаю, що ми не погодимось на ці умови.

Чи буде в України таке ж партнерство зі США за домовленістю щодо захисту, як з Ізраїлем?

Буде ще й краще, але після певних подій, публічних подій (думаю, що це стосується виборів). Буде однозначно, і це навіть ще буде краще партнерство. Королева мечів, Туз мечів. Пропозиція від партнера, з їхньої сторони пропозиція.

Також Politeka писала про те, що Сейраш розповіла, для чого кремлю військові КНДР: «Хоче залучити…».

Джерело матеріала
loader