Ядерна війна? Та Путін її боїться більше за всіх!
Ядерна війна? Та Путін її боїться більше за всіх!

Ядерна війна? Та Путін її боїться більше за всіх!

Зараз знову почали вкидати різні «казки народів світу» про нібито «ризик застосування ядерної зброї» з боку росіян.

У своїй останній книзі відомий репортер Боб Вудворд висловлює переконання, що ядерна загроза над Україною все ще нависає. Автор книги повідомляє, що Президент США Дж. Байден, буцімто, сказав раднику з нацбезпеки США Джейку Саллівану, що Путін «не допустить виходу з України без того, щоб не розпечатати тактичну ядерну зброю. Отже, ми застрягли».

Очевидно, у такий спосіб американська еліта прагне «виправдатися» за всі свої помилки, які вона здійснила (і здійснить у майбутньому) у плані відносин з росіянами і їхнім «непередбачуваним» лідером. Мовляв, вони просто турбуються, щоб не було ядерної атаки від росіян. Вони не слабкі і не цинічні – вони «бояться непрогнозованого лідера ядерної наддержави».

Чи справді є там кого боятися для таких держав як США?

Нещодавно відбувся показовий епізод. Кремлівський «вождь» відмовився їхати у Бразилію на зустріч «Великої двадцятки». Усі одразу зробили висновки про загрози арешту за ордером «міжнародного суду». Але справа тут явно не у цьому. До Монголі ї ж він їздив. Але Монголія поруч. Не за океаном. За океан летіти страшно. Раптом десь засяде секретний український дрон?

Він просто страшенний боягуз, який боїться усього, ховається від хвороб у бункерах та за багатоденними карантинами, шукає відчайдушні методи омолодження (включно з шаманами), а головне – явно боїться смерті.

Яка ядерна війна? Ви на нього подивіться?

Просто всім у світі вигідно робити вигляд, що вони бояться «російської ядерної кнопки», а тому дуже сильно бояться перемоги України. І не тому, що у відповідь хтось почне ядерну війну. Ні, просто рішуча поразка росіян покаже, що «король – голий», а, отже, запустить процес делегітимації його влади, за чим послідує чергова «революція». Як бувало у них завжди після поразок. Раптом трухляве тіло імперії цієї революції не переживе? Буде дуже неприємно.

Тим більше, що уже готують кандидатів до «перехідного уряду», які мають робити «транзит» і «перезагрузку». Носяться з Навальними та Кара-Мурзою.

Не треба зараз, щоб щось розпадалося! Тому будемо робити вигляд, що дуже боїмося натиску на «червону кнопку» старої миршавої руки.

Але є одна проблема. Є інші держави, які трактують небажання допускати розпаду російського імперського «тіла» зовсім не так, як очікують на Заході. Вони це сприймають як слабкість цього самого Заходу, і починають системно підривати його позиції по світу. Від ХАМАС і до КНДР.

За те, що американці маніакально хочуть будь-якою ціною зберегти Росію уже потроху платять усі. Від Близького Сходу до Корейського півострову.

Ще одна проблема полягає у тому, що ніякі бункерні діди та вашингтонські ліберали не врятують гнилу імперію від розпаду. Вони лише можуть зробити цей розпад довшим, а сморід від цього процесу – сильнішим. Власне, ми це і спостерігаємо зараз.

Джерело матеріала
loader
loader