Пратиме, як нова: що потрібно зробити, якщо пральна машина погано працює
Пратиме, як нова: що потрібно зробити, якщо пральна машина погано працює

Пратиме, як нова: що потрібно зробити, якщо пральна машина погано працює

Якщо ви помітили, що ваша пральна машина більше не справляється зі своїм завданням, є простий спосіб це виправити, який займе лише кілька хвилин.

Пральні машини — це ті пристрої, без яких важко обійтися у побуті. Вони допомагають нам тримати одяг, простирадла та рушники чистими, тому не дивно, що, коли вони виходять з ладу, це стає великою проблемою.

Якщо ви помітили, що ваша пральна машина працює не так добре, як раніше, є простий спосіб виправити це. Вам всього лише потрібно перевірити фільтр пральної машини. Цей простий крок займе лише кілька хвилин, але допоможе зробити роботу машини ефективнішою та продовжить її термін служби.

Експерт з прибирання Кейлі поділилася цією порадою уTikTok. Вона наголосила, що фільтр потрібно регулярно перевіряти, особливо якщо у вас виникають проблеми зі зливом води, пише Express.

За її словами, фільтр забиватися пилом, волоссям та іншими нечистотами, що заважає машині нормально зливати воду. Фільтр пральної машини зазвичай розташовантий внизу пральної машини.

У своєму відео Кейлі продемонструвала, як очистити фільтр від бруду та залишків води:

@cleanwith_kayleigh If your washing machine isn’t draining correctly, try this! ??☁️ #cleaningtips#cleaninghacks#didyouknowfacts#washingmachine#laundryhack#laundryroom @The Pink Stuff ♬ original sound - SZN

Перед тим, як відкрутити фільтр, підстеліть рушник або підставте ємність, щоб зібрати воду, яка може витекти. Кейлі рекомендує просто промити його, щоб видалити бруд.

Как убрать грязь из-под резинки в стиральной машине инфографика
Як прибрати бруд з-під гумки у пральній машині / Інфографіка: Главред

Вона також рекомендує використати очищувальний спрей, щоб повністю позбутися бруду. Коли все буде готово, просто встановіть фільтр на місце і закрийте кришку.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader