Вже найближчим часом: РФ може готувати новий наступ на фронті - майор ЗСУ
Вже найближчим часом: РФ може готувати новий наступ на фронті - майор ЗСУ

Вже найближчим часом: РФ може готувати новий наступ на фронті - майор ЗСУ

Цей напрямок може стати одним з найгарячіших на фронті.

Армія країни-агресорки Росії може готуватися до нового наступу у Запорізькій області. Про це заявив майор ЗСУ Валерій Прозапас в ефірі "Київ 24".

Він наголосив, що після просування на Донецькому напрямку росіяни будуть намагатися більш інтенсивно атакувати в Запорізькій області.

"Тепер з півдня і з південного сходу вони будуть намагатися посунутися до обласного центру (Запоріжжя – ред.)", – сказав Прозапас.

За його словами, найближчим часом саме цей напрямок може стати одним з найгарячіших на фронті.

"Пам'ятаємо, що Путін вніс Запоріжжя у конституцію РФ, де воно значиться як російське. Звичайно, нам треба приділяти Запоріжжю максимальну увагу", – підкреслив майор ЗСУ.

Хто такий Валерій Прозапас?

Валерій Прозапас - депутат Запорізької міської ради 8 скликання, учасник Революції Гідності, офіцер ЗСУ. У 2022 році після початку повномасштабної війни з РФ приєднався до лав 36 окремої бригади морської піхоти у якості начальника штабу самохідного артилерійського дивізіону. Має звання капітана.

Ситуація на фронті - останні новини

Нагадаємо, депутат Харківської міської ради Богдан Ткачук розповів, що на Куп'янському напрямку ситуація дуже складна та нестабільна. Зокрема, російська окупаційна армія розсікла угруповання наших військ у напрямку річки Оскіл на два плацдарми.

Офіцер 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України Богдан Равліковський повідомив, що російські диверсійно-розвідувальні групи проникають у місто Торецьк Донецької області використовуючи для укриття покинуті через війну будинки. Окрім цього, окупанти намагаються вести розвідку, перевдягаючись у цивільний одяг для маскування.

Генерал-лейтенант Ігор Романенко повідомив, що на Харківщині Силам оборони України вдалося провести контратаки навколо населеного пункту Піщане.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader