"Хто така Дарина?": Оксана Білозір висловилася про вдову Назарія Яремчука
"Хто така Дарина?": Оксана Білозір висловилася про вдову Назарія Яремчука

"Хто така Дарина?": Оксана Білозір висловилася про вдову Назарія Яремчука

Оксана Білозір розповіла про конфлікт із вдовою Назарія Яремчука.

Коротко:

Народна артистка України Оксана Білозір поставила крапку в суперечці з вдовою легендарного українського співака Назарія Яремчука - Дариною.

Нагадаємо, все почалося зі слів Оксани про те, що у фільмі "Яремчук: Незрівнянний світ краси" не показали першу дружину і двох старших синів легенди. За словами Білозір, співак мав постати перед публікою, як "цілісна частина нашої культури", а не член однієї сім'ї.

В інтерв'ю для РБК-Україна артистка зазначила, що у фільмі потрібно було показати повноцінне життя Назарія.

"Ну, дивіться, давайте почнемо з того - хто така Дарина? Вона - дружина Назарія Яремчука. Я - артистка, яка з Назарієм Яремчуком пройшла все своє свідоме життя. І для мене він - історична постать України, він не належить тільки родині. Дарина була його дружиною, для неї він був чоловік, я її прекрасно розумію. Вона молодець. Те, що вони зробили - дуже хороший проект", - сказала співачка.

Хто така Оксана Білозір?

Оксана Білозір - українська співачка та політичний діяч. Народна артистка України (1994). Міністр культури і мистецтв України (лютий 2005 року - травень 2005 року), міністр культури і туризму України (травень 2005 року - вересень 2005 року). Народний депутат України IV, V, VI, VIII скликань, повідомляє Вікіпедія.

Останні новини шоу-бізнесу

Раніше українська співачка Анна Трінчер розкрила правду про стосунки з блогером-утікачем Олександром Волошиним, з яким вона розлучилася минулої осені.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Міла Сивацька вийшла заміж і поділилася фотографією з чоловіком, якого раніше приховувала від громадськості.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader