«Укрзалізниця» призупинила продаж всіх квитків
«Укрзалізниця» призупинила продаж всіх квитків

«Укрзалізниця» призупинила продаж всіх квитків

«Укрзалізниця» призупинила продаж усіх квитків – як у касах, так і онлайн. Про це повідомляє прес-службу Акціонерного товариства «Укрзалізниця» у Facebook.

В «Укрзалізниці» вибачилися через те, що системи продажу квитків (у касах та онлайн) УЗ будуть тимчасово недоступними з 12:00 вівторка, 22 жовтня.

Уточнюється, що така ситуація склалась із технічних причин.

«Маємо терміново дещо переналаштувати. Найкращі спеціалісти вже застосували залізничну магію, тож скоро все працюватиме», – наголосили в «Укрзалізниці». 

Зазначається, що поїзди продовжують курсувати за розкладом, а повернення системи в стрій відбудеться впродовж найближчих 30 хвилин.

До слова, 21 жлвтня Кабінет Міністрів України за поданням наглядової ради «Укрзалізниці»призначив Олександра Перцовського головою правління компанії строком на три роки. Про це повідомила «Укрзалізниця». До завершення контракту з «Укрзалізницею» Євген Лященко, який з березня 2023 року до сьогодні займав посаду голови правління, продовжить працювати на посаді члена правління. Крім того, з посад членів правління «Укрзалізниці» звільнено Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина.

Джерело матеріала
loader