Я просто кайфую поруч з ними, – Дантес відверто розповів про виховання дітей Кацуріної
Я просто кайфую поруч з ними, – Дантес відверто розповів про виховання дітей Кацуріної

Я просто кайфую поруч з ними, – Дантес відверто розповів про виховання дітей Кацуріної

Дантес наголосив, що у хлопчика і дівчинки є батько. Вітчимом він себе не може назвати, адже не перебуває у шлюбі з Кацуріною. У подкасті "Квиток на Марс" співак розповів, що він "хлопець дівчини, у якої є діти".

Володимир Дантес зізнався, що не може сказати, у чому його відповідальність за дітей Даші.

Я просто кайфую поруч з ними. Ми все робимо разом, проводимо корисно час. Даша класний менеджер як мама. У нас все налагоджено. Я не можу уявити, за що можна переживати. Коли обстріли – це лотерея. Страшно? Страшно. Коли не з нами вони, це страшно, бо ти начебто не контролюєш,
– поділився Дантес.

Володимир поділився, що Саша хотіла повернутися до України з-за кордону і знає, що тут йде війна. Співак зауважив, що дитяче сприйняття залежить від того, як з ними спілкуються дорослі: наганяють страх чи ні.

Буває, що їй (Саші – Show 24) страшно, вона приходить. Ми просто говоримо, проговорюємо все,
– розповів співак.

Володимир Дантес про дітей: дивіться відео онлайн

Володимир Дантес порозмірковував на тему виховання дітей

Володимир Дантес вважає, що дорослі часто занадто багато своїх страхів навішують на дітей.

У твоїх силах зробити їхнє дитинство. Є країна, яка знищує їхнє дитинство. Твоє завдання – будувати їхнє дитинство. Вона (Саша – Show 24) ходить в класну школу. Вона щаслива, що ходить в класну школу. Вона їздить в табори дитячі. Дитина, як і будь-яка людина, повинна жити, а не боятися,
– висловився Володимир Дантес.

На думку Дантеса, іноді на світ потрібно дивитися дитячими очима, а не накидувати на них свої страхи. Адже, за його словами, діти насолоджуються. Наприклад, Саша ходить на танці й на вокал. Брат і сестра відвідують дні народження друзів. Володимир каже, що діти живуть життя – набагато яскравіше, аніж дорослі.

Нагадаємо, що Даша Кацуріна була у шлюбі з ресторатором Мішею Кацуріним. У цих стосунках й народилися Іван та Олександра. Про розлучення пари стало відомо у березні 2022 року.

Про розірвання шлюбу повідомили й Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, яка згодом вийшла заміж за Мішу Кацуріна. З інстаграму помітно, що співачка також проводить час з дітьми коханого від попередніх стосунків.

Джерело матеріала
loader
loader