105-річна жінка здивувала секретом довголіття: "Пийте пиво і не виходьте заміж"
105-річна жінка здивувала секретом довголіття: "Пийте пиво і не виходьте заміж"

105-річна жінка здивувала секретом довголіття: "Пийте пиво і не виходьте заміж"

Вона відсвяткувала свій ювілей пінтою улюбленого напою.

Жінка, яка відсвяткувала 105-й день народження, розкрила свій секрет довголіття.

Про це пише New York Post.

Коли Кетлін Геннінгс запитали, в чому секрет довгого і щасливого життя, вона відповіла: "Пийте Guinness і не виходьте заміж!".

Свій ювілей вона відсвяткувала 2 жовтня пінтою улюбленого напою у будинку для літніх людей, насолоджуючись вечіркою з друзями, співмешканцями та допоміжним персоналом.

Кетлін навіть отримала в подарунок кошик від відомого міцного пива, в який увійшли пінтні келихи, фартух, шоколадні цукерки та багато бляшанок Guinness.

Вона живе в будинку для літніх людей Sandfields у Челтенхемі, графство Глос, Велика Британія.

Кетлін сказала: "Було так приємно побачити моїх милих друзів і сусідів. Я була розпещена – дуже вам дякую".

Кетлін народилася 1919 року в Брікстоні, багато років працювала бухгалтеркою у Лондоні, а вечори проводила, танцюючи в Ковент-Гардені або відвідуючи опери та балети.

Проживши в Лондоні під час Другої світової війни, Кетлін вирішила переїхати до сільської місцевості 1965 року, переїхавши до Котсуолдса зі своєю матір'ю, братом Чарлі та собакою Расті.

Малайка Чарльз, менеджерка у Sandfields, сказала: "Ми любимо святкувати особливі віхи і 105-й день народження Кетлін, безумовно, вимагав вечірки! Було чудово бачити Кетлін в оточенні всіх її близьких, щоб відсвяткувати такий неймовірний ювілей. Команда доклала багато зусиль, щоб зробити цей день незабутнім, і ми хочемо подякувати всім, хто долучився до нас, щоб підняти келих Guinness за Кетлін!".

Джерело матеріала
loader