Смачнюща закуска з листкового тіста: переможниця "Мастер Шеф" дала простий рецепт
Смачнюща закуска з листкового тіста: переможниця "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Смачнюща закуска з листкового тіста: переможниця "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Переможниця дванадцятого сезону шоу "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна поділилася з українцями рецептом оригінальної осінньої закуски в формі гарбуза.

З замішуванням тіста морочитися не доведеться, ми використаємо готове листкове. А от для начинки переможниця "Мастер Шеф" обрала незвичайне поєднання сиру та консервованого персика – спробуйте, це неймовірно смачно.

Для приготування оригінальної осінньої закуски в формі гарбуза "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна використала:

  • тісто листкове - 1 лист
  • сир (зірка "Мастер Шеф" радить брати камамбер або брі) - 1 шт.
  • персик консервований - 1 шт.
  • яєчний жовток - 1 шт.
  • паличка кориці (для декору) - 1 шт.

Листкове тісто розморожуємо, як указано на упаковці, та трішки його розкочуємо. Консервований персик "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна розминає виделкою та викладає на середину тіста, а зверху викладає голівку сиру.

Загортаємо та заліплюємо краї тіста, перевертаємо швом донизу. Після цього переможниця "Мастер Шеф" за допомогою кулінарної нитки обвʼязує сир у тісті кулінарною ниткою, щоб вийшла форма гарбуза, як на відео.

Зверху змащумо тісто яєчним жовтком, ставимо на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20-25 хвилин до золотистості.

Готовому "гарбузу" даємо трохи охолонути, а потім знімаємо нитку. Прикрашаємо закуску паличкою кориці, яка буде "хвостиком" гарбуза. Перед подачею можна полити закуску медом.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader