ВАКС прийняв рішення конфіскувати у Таїсія Повалій автівку та права на 9 пісень
ВАКС прийняв рішення конфіскувати у Таїсія Повалій автівку та права на 9 пісень

ВАКС прийняв рішення конфіскувати у Таїсія Повалій автівку та права на 9 пісень

Таїсія Повалій виїхала з України напередодні повномасштабної війни. Нині аритска живе в Росії, де активно стверджує про тиск на неї в Україні, а також, що Росія рятує мирних українців.

Проти 59-річної народної артистки України, яка підтримала політику Володимира Путіна щодо війни, Таїсії Повалій запровадили санкцію, стягнувши в дохід держави автомобіль та права на 9 пісень, які вона раніше виконувала. Відповідне рішення прийняв Вищий антикорупційний суд вчора, 22 жовтня.

Так, позовну заяву до судових органів щодо артистки та застосування до неї санкцій направило Міністерства юстиції України.

У результати керуючись пунктом 1-1 ч. 1 ст. 4 Закону України "Про санкції" ВАКС прийняв рішення застосувати певний перелік санкцій щодо Повалій.

У рішенні йдеться, що на користь держави буде конфісковано автомобіль співачки марки BMW, а також пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими або аналогічними за своїми властивостями еластичними снарядами несмертельної дії.

Крім цього, в законному полі зі співачки були стягнуті майнові права на музику та слова на 9 музичних творів, які раніше вона виконувала. Мова йде про пісні "Обійму тебе", "Любити, розуміти і слухати", "Ангели-охоронці", "Назавжди", "Просто я хочу", "Бусинки кохання", "Більше ніж близько", "Я лікую в далечінь з тобою синю", "Доброго ранку".

Зауважимо, що про можливі санкції щодо співачки стало відомо на початку вересня 2024 року. Сама ж артистка до сьогодні ніяк не коментувала цю інформацію. Натомість в останніх своїх висловлюваннях артистка повідомила,що мріє випустити українсько-російський альбом, адже відчуває місію примирити народи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Рибчинський пройшовся по Повалій, яка підтримала війну в Україні.

Крім цього, Фокус писав, що українська співачка Повалій підтримала війну в Україні та назвала порятунком наступ Росії.

Теги за темою
санкції
Джерело матеріала
loader