Які картини не можна вішати у себе вдома: можна накликати біду та самотність
Які картини не можна вішати у себе вдома: можна накликати біду та самотність

Які картини не можна вішати у себе вдома: можна накликати біду та самотність

Картини вдома завжди виглядають красиво та чудово доповнюють інтер’єр, пишуть Поради 24. Вони додають оселі затишку та створюють відчуття дому.

Всім ми знаємо, що картини – це виключно доповнення до інтер’єру, однак це не так. Якщо вірити народним прикметам, то від деяких з них треба позбутися. Далі розповімо, які саме полотна мають негативну енергетику.

Картини зі стоячою водою

Не варто вдома тримати картини з водою, яка стоїть, а не тече (до прикладу, струмок чи водоспад). Кажуть, що така вода здатна принести в життя застій. На стінах оселі краще повішати картини з водою, яка бурхливо тече. Таким чином ви принесете в життя хороші події та будете постійно жити на повну.

Опадаючі квіти

Кожна картина має різний посил. На більшості полотнах зображені яскраві квіти, втім є й такі картини, на яких намальовані квіти, що в’януть із зав’ялим листям. За народними прикметами, така картина буде привертати в життя постійні проблеми й ніщо в житті не буде розквітати, а всі події будуть обертатися фіаско.

У лісових пейзажах можуть бути зображені зламані дерева. Від таких картин також краще позбутися, оскільки в домі все буде ламатися.

Самотні об’єкти

Мінімалістичні картини з однією квіткою у вазі чи одним яблуком або грушею хоч і можуть здаватися естетичними, однак від них варто позбутися, оскільки за народними прикметами, вони можуть принести в життя самотність. Особливо езотерики радять викинути такі картини людям, які шукають свою другу половинку.

Самотні картини не варто тримати одиноким людям
Самотні картини не варто тримати одиноким людям / Фото Pexels

Незрозумілі надписи та ієрогліфи

Попри те, що такі картини мають стильний вигляд, езотерики радять відмовитися від полотен з ієрогліфами, якщо ви не знаєте, що вони означають. Символи та знаки, які ви не зможете розшифрувати, можуть принести в життя чимало проблем.

Руїни та уламки

Не треба вішати вдома картини, на яких зображено бідність чи розруху. Руїни старої фортеці можуть принести у ваше життя негатив й непомітно руйнувати ваше життя, а ви про це навіть не будете здогадуватися.

У вирі щоденних викликів, рутинних задач та стислих дедлайнів буває не просто втримати все під контролем. Проте не слід забувати про смачні ритуали, які допоможуть поставити світ на паузу та перезарядитися.
Gemini – виділи 10 хвилин для себе.

Плач та страждання

Позбудьтеся від картин із зображенням плачу, страждань чи фізичних вад. Такі картини можуть принести у ваше життя безсилля та безнадійність. Також не варто тримати полотна, на яких зображена ненависть.

Зображення диких звірів

Якщо на картинах зображені маленькі песики, кошенята чи зайчики – біди вони не принесуть. А от від вовків, тигрів та левів треба відмовитися, оскільки дикі звірі символізують агресію, яка притаманна їм від природи. Відповідно цей агресивний стан вони можуть передавати своїм господарям. У сім’ї з такими картинами можуть бути сварки та розбрат.

Джерело матеріала
loader
loader