Місце для затишку й тепла: ідеї для стильного каміна
Місце для затишку й тепла: ідеї для стильного каміна

Місце для затишку й тепла: ідеї для стильного каміна

Щоб камін був не тільки практичним, а ще й дуже красивим та стильним, фахівці поділилися ідеями для його дизайну, пише House Beautiful.

Якщо ви обожнюєте затишні вечори, то камін для вас – справжній "маст хев". Тільки уявіть – запалений камін, теплий плед, улюблена книга у руках. Щоб цей вечір точно був ідеальний, оберіть найкращий дизайн для свого каміна.

Ідеї дизайну каміна

Мінімалістичний дизайн

Камін – унікальна річ, яка навіть мінімалістичний дизайн може сповнити затишком і домашнім теплом. Ця сіра кімната без каміна була б надто суворою, однак саме камін і текстура навколо нього – сповнили простір життям.


Мінімалістичний камін / Фото Jacob Snavely

Мармурова плита

Монохромна кам'яна плита на каміні – це база, але як щодо того, щоб додати мармур? Такий оригінальний дизайн стане акцентом в інтер'єрі кімнати.


Мармуровий камін / Фото Jacob Snavely

Місце для зберігання дров

Замість того, щоб зберігати дрова на вулиці, спроєктуйте камін так, щоб створити окрему полицю для дров. Це не тільки зручно і практично, а й дуже красиво, адже натуральне дерево додасть особливого настрою інтер'єру.


Додайте місце для зберігання дров / Фото Rebecca Lende

Фото над каміном

Над каміном можна повістити цікаву картину або родинне фото. У такому разі фото або картина миттю перетворяться на центральний об'єкт інтер'єру.


Повісьте фото над каміном / Фото Lesley Unruh

Яскраві декорації

Не бійтеся використовувати багато декорацій. Яскраві фігурки додасть барв і перетворять простір над каміном на справжній витвір мистецтва.


Яскраві декорації над каміном / Фото Rachael Smith

Чорний колір

Камін чорного кольору матиме вишуканий та завжди чистий вигляд, адже фарба приховає сажу.


Чорний камін додасть інтер'єру стилю / Фото Nanette Brown

Свічки замість каміна

Якщо ви мрієте про камін, але не можете собі його дозволити, то ми маємо рішення. Можна поставити камінну полицю, а внизу – свічки. Запаливши ввечері усі свічки ви отримаєте неймовірний ефект.


Камін зі свічок / Фото Rustic White I

Джерело матеріала
loader