"Це російська девіація": Христина Соловій потрапила в гучний скандал - що вона витворила
"Це російська девіація": Христина Соловій потрапила в гучний скандал - що вона витворила

"Це російська девіація": Христина Соловій потрапила в гучний скандал - що вона витворила

Христина Соловій збентежила вчинком на сцені.

Коротко:

Українська популярна співачка Христина Соловій дала концерт у Львові, на якому з'явилася в дуже короткій сукні, за що її вже захейтили в Мережі. Але артистка відзначилася не тільки своїм вбранням, а й вчинком, який дуже обурив українців.

Вся справа в тому, що Соловій опублікувала на своїй сторінці в соцмережах відео з концерту, на якому вона сиділа на сцені, до неї підійшов маленький хлопчик і хотів поцілувати в щоку. Але артистка різко підставила губи, що стало великою несподіванкою, після цього вона високо підняла ногу в уже знаменитій сукні і розсміялася.

"Діти вчать нас бути невимушеними і сміливими, не показуйте емці тільки", - написала співачка під відео.

Артистка мала на увазі українську журналістку Емму Антонюк, яка у своїх соцмережах уже встигла відреагувати на публікацію Соловій.

"Ось такий прикол. Насправді тема сексуалізації підлітків, лолітства, німфетства - трохи про інше. Господи, як же це не смішно, Христино. Страшно і не смішно", - заявила Антонюк.

Эмма Антонюк раскритиковала Кристину Соловий
Емма Антонюк розкритикувала Христину Соловій / фото: скрін instagram.com, Емма Антонюк

Зазначимо, раніше Соловій була на інтерв'ю в Емми, під час якого порушувалася тема педофілії. Також після ефіру співачка розкритикувала журналістку і порадила нікому не ходити до неї на інтерв'ю.

Підписники артистки також зовсім не оцінили її вчинок і вже написали своє обурення в коментарях.

Христина Соловій
Христина Соловій / інфографіка: Главред

"Виглядає, як порушення статті 156 Кримінального кодексу України - "Злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності";

"Іспанський сором";

"Педофілія - це російська девіація і не круто, пані Христино";

"А якщо у дитини буде психологічна травма? Ви про це подумали?";

"Огидніше за це тільки тріумфальна поза, якою ви закінчили цю ситуацію. Сподіваюся, батьки хлопця вас засудять", - написали користувачі соцмережі.

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Христина Соловій - останні новини по темі

Нагадаємо, нещодавно Христина Соловій звинуватила українських зірок у будівництві культурних мостів із терористичною Росією, а також додала, що на їхніх руках, душі та серці завжди буде кров українців.

Додамо, Христина Соловій розповіла про розрив зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. І заявила, що пішла від нього на своїх умовах.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader