Ваші деруни можна буде подавати у ресторанах: рецепт зірки української кухні без борошна
Ваші деруни можна буде подавати у ресторанах: рецепт зірки української кухні без борошна

Ваші деруни можна буде подавати у ресторанах: рецепт зірки української кухні без борошна

Цю традиційну українську страву повинна вміти готувати кожна господиня. За цим рецептом вони вийдуть особливо ніжними, адже в них не буде ні грама борошна, розповідає портал "На пенсії".

Рецепт ніжних дерунів

Час: 40 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 6 картоплин;
– 1 яйце;
– 2 цибулі;
– 2 столові ложки крохмалю;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Для приготування смачних дерунів обирайте картоплю з високим вмістом крохмалю.
  2. Ретельно промийте, почистіть картоплю, а потім по черзі з цибулею натріть її на дрібній тертці. Додайте крохмаль, сіль, перець і яйце, ретельно перемішайте до однорідності.
  3. Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте деруни з обох боків до золотистої скоринки.
  4. Щоб зменшити кількість олії на дерунах, викладіть їх на паперовий рушник після обсмажування.

Смачного!

Швидко і краще за "Олів'є": готуємо особливий святковий салат.

Джерело матеріала
loader