Почнуться складні життєві випробування: що не можна робити 26 жовтня - прикмети
Почнуться складні життєві випробування: що не можна робити 26 жовтня - прикмети

Почнуться складні життєві випробування: що не можна робити 26 жовтня - прикмети

Що можна робити 26 жовтня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від біди.

Ви дізнаєтеся:

26 жовтня церква вшановує пам'ять святого великомученика Дмитра Мироточивого. Як повідомляє Главред, він народився в багатій християнській родині в Солуні. Його батько Василь був міським правителем. Після його смерті Дмитро став правителем Солуні і дотримувався всіх християнських принципів.

За часів правління імператора Максиміана почалися жорсткі гоніння на християн. Дмитро захищав християн, але незабаром його спіймали і змушували відректися від віри. Він залишився відданим Христу, за що його жорстоко катували.

Зрештою Дмитра стратили списом. Після того як його поховали, з нього почало витікати миро. Так він і отримав прізвисько "Мироточець".

Що можна робити 26 жовтня

Що не можна робити 26 жовтня

1. Не можна 26 жовтня прибирати в будинку. Вважається, що ви можете вимести все хороше.

2. Не можна 26 жовтня брати в руки незнайомі предмети. Предки вірили, що вони можуть принести у ваше життя складні випробування.

3 Не можна 26 жовтня робити погані справи. Інакше вам усе повернеться сторицею.

Прикмети 26 жовтня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader