Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася, як зробити незвичайну та неймовірно смачну страву, яка обов'язково стане улюбленою у вашому домі.
В основі лежать баклажани та соковитий м'ясний фарш, які, у поєднанні з овочами, надають цьому рецепту особливої вишуканості.
Інгредієнти:
- Баклажани – 800 г
- Помідори – 350-450 г
- Картопля – 600 г
- М'ясний фарш – 350 г
- Цибуля – 170 г
- Кінза - 50 г
- Панірувальні сухарі – 20 г
- Молоко – 50 мл
- Моцарела - 200 г
- Топленое масло – 20 г
- Томатне пюре – 200 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Чорний перець – ½ ч. л.
- Коріандр – 1 ч.л. л.
- Сухий часник – ½ ч. л.
Спосіб приготування:
Наріжте баклажани та картоплю тонкими слайсами та відваріть їх у підсоленій воді в окремих ємностях протягом 10-15 хвилин, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Підготуйте м'ясний фарш: додайте в нього панірувальні сухарі, замочені в молоці, спеції, цибулю, нарізану зелень і ретельно перемішайте.
Наріжте кружечками помідори. "Мастер Шеф" Литвинова додає, далі створіть "сендвічі", чергуючи шари картоплі, баклажанів, фаршу та помідорів.
Викладіть їх у форму (по колу для круглої форми або рядами прямокутної). Змастіть зверху томатним пюре і присипте тертою моцарелою. "Мастер Шеф" Литвинова помітила на завершення, запікайте закуску при 180 ° C протягом 35 хвилин.
Останні новини України: