Динамо на останніх хвилинах урятувалося від поразки Шахтаря
Динамо на останніх хвилинах урятувалося від поразки Шахтаря

Динамо на останніх хвилинах урятувалося від поразки Шахтаря

Червона картка Дмитра Криськіва помітно вплинула на перебіг поєдинку. Суддя зафіксував нічию 1:1.

 

У неділю, 27 жовтня, у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського пройшов центральний матч всього першого кола Української Прем’єр-ліги – Динамо приймало Шахтар.
 
Перша половина поєдинку відбулася при домінуванні гостей на футбольному полі. Підопічні Марино Пушича раз у раз атакували ворота Георгія Бущана, але їм все ніяк не вдавалося пробити його.
 
Паралельно з цим кияни вже на 16-й хвилині втратили через травму , якого замінив Крістіан Біловар.
 
І якщо до перерви “гірники” ніяк не змогли відправити м’яч у сітку воріт суперника, то після нього у них це все ж таки вийшло, хоч і не в результаті гарної комбінації.
 
Після подачі кутового Бущан відбив перший удар, але захист не зміг вибити м’яч, який рикошетом від Валерія Бондаря все ж таки опинився в сітці.
 
Але дуже скоро Шахтар залишився у меншості через грубе фоло Дмитра Криськіва. Микола Балакін показав хавбеку пряму червону картку.
 
Дуже довго столичний клуб намагався зрівняти рахунок. І навіть символічно, що це сталося після того, як на полі з’явився Олександр Караваєв, вихованець Шахтаря. І саме він приніс своїй команді нічию.
 
За три хвилини до кінця основного часу Владислав Дубінчак навісив у штрафний майданчик, а Караваєв ударом у дотик пробив повз Дмитра Різника.
 
У результаті команди не змогли визначити переможця – суддя зафіксував нічию 1:1, яка більше на руку Динамо: команда Олександра Шовковського ділить перше місце з Олександрією (по 26 очок), а команда Маріно Пушича залишається четвертою з 20 балами.
 
 
 
Читай також:
 
 

Статистика матчу Динамо – Шахтар 11-го туру УПЛ

Динамо – Шахтар 1:1
Голи: Караваєв, 87 – Бондар, 48.
 
Володіння м’ячем: 53% – 47%
Удари: 14 – 16
Удари у ворота: 3 – 8
 
Динамо: Бущан – Тимчик (Караваєв, 83), Попов (Біловар, 16), Міхавко, Дубінчак – Андріївський (Герреро, 65), Бражко, Кабаєв, Буяльський, Брагару (Волошин, 46) – Ванат.
 
Шахтар: Різник – Конопля, Бондар, Матвієнко, Енріке – Бондаренко (Педріньо, 67), Криськів, Судаков (Гомес, 89) – Зубков (Степаненко, 67), Сікан (Траоре, 77), Егіналду (Франьич, 89).
 
Попередження: Андріївський – Зубков, Педріньо.
 
Вилучення: Криськів, 60 (Шахтар, пряма червона картка).
 
 
 
 



Джерело матеріала
loader
loader