На ТОТ обмежують доступ до інсуліну без паспорта РФ – ЦНС
На ТОТ обмежують доступ до інсуліну без паспорта РФ – ЦНС

На ТОТ обмежують доступ до інсуліну без паспорта РФ – ЦНС


До кінця 2024 року Кремль має намір “паспортизувати” все місцеве населення віком від 14 років на тимчасово окупованих територіях України.

Росіяни позбавляють мешканців тимчасово окупованих територій Україниправ та можливостібез російського паспорта.Про це Центр нацспротиву у неділю, 27 жовтня. 

Дійшло до залякування найбільш соціально незахищених верств населення, яке опинилося в російській окупації.

“До прикладу, інсулінозалежні люди не зможуть отримати життєво необхідний препарат без факту зміни громадянства. Зважаючи на відсутність медикаментів у цивільних аптеках, ця категорія хворих стає попросту приреченою,” – пояснили у повідомленні.

До кінця 2024 року Кремль має намір “паспортизувати” все місцеве населення віком від 14 років на тимчасово окупованих територіях України. Через провал місцевих гауляйтерів та колаборантів у цій “роботі”, ворог вдався до реальних погроз.

У ЦНС нагадали, що примусова паспортизація є складовою більшої стратегії росії, спрямованої на зміну демографічного складу окупованих територій та намагання легітимізувати свій контроль над українськими землями.

Та закликали надсилати іінформацію про тих, хто причетний до обов’язкової заміни громадянства українців, які опинилися в тимчасовій окупації,

Раніше повідомляли, що російські загарбники хочуть до кінця 2024 року “паспортизувати” усе місцеве населення віком від 14 років на тимчасово окупованих територіях України.

Нагадаємо, російські окупанти під виглядом навчання патріотизму продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на окупованих територіях України.

Також стало відомо, що на тимчасово окупованих територіях росіяни планують з 1 січня 2025 року присвоїти громадянам без російського паспорта статус іноземних громадян або осіб без громадянства.



Джерело матеріала
loader
loader