KOLA розсекретила суми, які вклала в концерт у Палаці спорту: "Він не окупиться"
KOLA розсекретила суми, які вклала в концерт у Палаці спорту: "Він не окупиться"

KOLA розсекретила суми, які вклала в концерт у Палаці спорту: "Він не окупиться"

У розмові з журналістами шоу "Неймовірна правда про зірок" KOLA розповіла, що концерт не окупиться. Вона поділилася, що виступ у Палаці спорту вийшов дуже дорогим.

KOLA зауважила, що ціни – у мільйонах та півмільйонах, зокрема чималі суми довелося заплатити за екран та конструкцію, що були на концерті. Співачка каже, що кошти взяла з власних збережень, також допоміг концертний директор. Крім того, вона додала, що команда вклала гроші з продажу квитків.

KOLA також розповіла, що бували моменти, коли їй хотілося зробити паузу у роботі. Річ у тім, що співачка випускає багато пісень, тому працює у шаленому режимі. Вона каже, що таке відчуття було багато разів.

В січні цього року я лежала в Тель-Авіві на ліжку, у мене була істерика. О 9 ранку, коли йшов від мене мій чоловік, я казала: "Не йди, бо я боюсь, що зі мною щось станеться. Мені погано". Ну, тобто це вже настільки було вигорання і, можливо, якась депресія і втома,
– поділилася KOLA.

Попри це, співачка таки дала концерт у Палаці спорту, а після нього запланувала відпустку. Зокрема, 6 листопада вона їде на виступ улюбленого співака Тедді Свімза. Його концерт пройде у Парижі.

KOLA про концерт у Палаці спорту: дивіться відео онлайн

Що відомо про концерт KOLA у Палаці спорту

  • Нагадаємо, що на концерт KOLA у Палаці спорту прийшли деякі українські знаменитості. Зокрема, Монатік, Маша Єфросиніна, Оля Полякова, Джамала, Jerry Heil, Даша Квіткова, а також Михайло Федоров з дружиною. На сцені разом зі співачкою виступили: Артем Пивоваров, Міша Крупін, YAKTAK та Parfeniuk.
  • На концерті KOLA, крім того, учасник її команди зробив пропозицію руки й серця своїй коханій. Дівчина сказала хлопцю "так", а співачка та глядачі привітали закоханих.
Джерело матеріала
loader