Зіркові гості, яскраві костюми й запальна атмосфера: у Палаці спорту відгримів концерт Полякової
Зіркові гості, яскраві костюми й запальна атмосфера: у Палаці спорту відгримів концерт Полякової

Зіркові гості, яскраві костюми й запальна атмосфера: у Палаці спорту відгримів концерт Полякової

На концерті Полякової, зокрема, побували: її подруга Маша Єфросиніна, Павло Зібров, MELOVIN та інші. Більше про те, як все пройшло, читайте у матеріалі Show 24.

Українська громадська діячка та інфлуенсерка Маша Єфросиніна вже поділилася своїми враженнями від концерту Олі Полякової. Співачка, до речі, зі сцени говорила й про неї. Зокрема, повідомила, що вони відновлюють спільне шоу на ютубі – "Дорослі дівчата".

Таке відчуття, що обстріли Києва призупинилися, щоб Оля Полякова могла дати свій сольник. Бо зараз знову тривога, тож я збираюсь з думками, але мене не відпускає концерт. І той неочікуваний момент, коли мені в обличчя лупанув прожектор, і королева дещо оголосила на весь Палац спорту,
– написала Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна на концерті Олі Полякової: дивіться відео

Зірки відвідали концерт Олі Полякової

На концерт Олі прийшов співак Павло Зібров, співак MELOVIN та ведучий Слава Дьомін. Останній, до прикладу, зазначив, що на сцені була досвідчена артистка, яка хотіла дати глядачам позитивні емоції.

Концерти Олі завжди вирізняються яскравістю, енергією та неймовірною атмосферою. Її виступи поєднують в собі сильний вокал, грандіозні костюми та постановки, а також потужну роботу з аудиторією, що дарує море позитивних емоцій,
– висловився Павло Зібров у своєму інстаграмі.

Павло Зібров, Melovin та Слава Дьомін діляться враженнями про концерт Полякової

Оля Поляква підтримала ЛГБТ-спільноту на концерті

На концерті у Палаці спорту Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту. Співачка зазначила, що усі різні, яскраві, але водночас єдині.

Це дуже важливо підтримувати одне одного, попри стать, віросповідання, орієнтацію. Ми всі – українці, і у нас у всіх рівні права, тому що свобода – це не просто слово, це можливість вільно кохати, творити й дихати на повні груди. І сьогодні ми з вами виборюємо можливість бути вільними,
– наголосила співачка.

Оля Полякова про ЛГБТ-спільноту: дивіться відео

Загалом концерт Олі Полякової пройшов яскраво. Співачка кілька разів змінювала образи та комунікувала з глядачами. Зірки, які побували на концерті, відзначили, що виступ пройшов неймовірно.

Джерело матеріала
loader