11-річна дочка Камалії вдруге за рік потрапила до лікарні із травмою
11-річна дочка Камалії вдруге за рік потрапила до лікарні із травмою

11-річна дочка Камалії вдруге за рік потрапила до лікарні із травмою

Донька співачки Камалії Мірабелла знову потрапила до лікарні. 11-річна спадкоємиця зірки серйозно травмувалася в гостях у друзів родини. Граючи з іншими дітьми, дівчинка послизнулася і вдарилася ногою об меблі. Оскільки біль у доньки не проходив, артистка звернулася за допомогою до лікарів. Вже в лікарні виявилося, що у Мірабелли перелом пальця ноги. Про це Камалія розповіла в Instagram, показавши рентгенівські знімки дівчинки.

-  Сьогодні, на жаль, трапилася нова біда. У гостях у друзів, де дівчатка весело бігали босоніж по кімнаті, Мірабелла посковзнулась і сильно вдарилась пальцем об край меблів. І знову цей знайомий біль і новий перелом, цього разу пальчика на нозі, - поділилася артистка.

Це не перша травма Мірабелли за останній час. У вересні цього року дівчинка також впала з електросамокату та зламала руку.

- Ще зовсім недавно я дякувала лікарям Охматдиту за їхню підтримку і допомогу нашій донечці, яка впала з електросамоката і отримала перелом руки. Ми з надією дивилися на її шлях до одужання, сподіваючись, що це випробування пройдене. Сподіваємося на швидке одужання нашої маленької хороброї дівчинки, і я ще раз хочу висловити щиру подяку лікарям, які, без сумніву, знову будуть з нами в цей нелегкий момент, - наголосила виконавиця.

Співачка понад 20 років була одружена з Мохаммадом Захуром. Пара оголосила про розлучення у квітні 2023 року. У експодружжя є дві доньки-близнючки - Арабелла і Мірабелла, які після розлучення пари живуть з батьком у Лондоні, але часто приїжджають до Києва. У бізнесмена також є старший син Арман та дочка Тетяна від попереднього шлюбу. Найвідоміші хіти Камалії: "Від заходу сонця", "Люблю тебе", "Гра з вогнем" і "Вільна".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

 

Джерело матеріала
loader
loader