Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину
Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як зробити ситну вечерю з картоплею та курячим філе.

У цій страві поєднується ніжне куряче філе, тягучий сир та ароматні спеції, створюючи апетитну та ситну страву, яка сподобається всій родині.

Соковиті курячі рулети на картопляній подушці – чудова ідея для вечері «все в одному»:

  • Куряче філе - 4 шт. (Для 8 рулетів)
  • Сир для начинки - моцарелла для піци, 180 г
  • Сир для посипання зверху - близько 100 г
  • Зелень за смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції для курки
  • Майонез або суміш сметани та гірчиці (за смаком)
  • Картопля - 1 кг, нарізати тонкими слайсами
  • Спеції для картоплі
  • Рослинна олія

Приготування:

Філе розрізати вздовж і злегка відбити. Посипати спеціями і змастити майонезом чи соусом зі сметани із гірчицею.

Сир натерти, додати зелень та подрібнений часник, перемішати. Розділити масу візуально на 8 частин і загорнути в кожен шматочок курки, сформувавши рулети.

Картоплю перемішати зі спеціями і збризкати олією. Викласти його на дно форми для запікання, зверху розмістити курячі рулети. Рулети змастити соусом, що залишився.

Запікати в розігрітій до 180 °C духовці приблизно 1 годину. За 10 хвилин до закінчення посипати рулети тертим сиром.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader