Не для розваг чи прогулянок: Садовий пояснив дозвіл таксі працювати в комендантську годину
Не для розваг чи прогулянок: Садовий пояснив дозвіл таксі працювати в комендантську годину

Не для розваг чи прогулянок: Садовий пояснив дозвіл таксі працювати в комендантську годину

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що лозвіл на роботу таксі в нічний час є правильним кроком для Львова. Про це він написав у себе в телеграмі.

При цьому Садовий обгрунтував свою думку та заувжив, що бувають непередбачувані ситуації, коли потірбно викликати таксі вночі.

Якщо поїзд прибуває або вирушає під час комендантської години, важливо мати можливість дістатися з вокзалу додому чи навпаки. Крім того, бувають ситуації, коли потрібно доїхати до лікарні, адже не всі випадки є надзвичайними і потребують виклику швидкої,
– зазначив Садовий.

Він ще раз підкреслив, що це рішення є логічним і таким, що враховує потреби людей у надзвичайних обставинах.

Також Андрій Садовий зазначив, що ті водії, які мають право на перевезення, – перевірені та ліцензовані. Тож, ця послуга є безпечною і допоможе уникнути маніпуляцій з боку недобросовісних перевізників.

Скасували таксі не для розваг

Водночас, мер наголосив, що пересуватися по місту в нічний час слід лише за нагальної потреби.

"Це рішення — не привід для прогулянок чи розваг", – написав Андрій Садовий.

При цьому додав, що точно так само, як мерія звернулась з проханням дозволити роботу нічного таксі, вона може звернутись з вимогою цю роботу зупинити.

Чи завжди вимагатимуть перепустку в таксі

  • Узагалі для перебування під час комендантської години у Львові потрібна перепустка, яку можна отримати в комендатурі. Її матимуть всі водії сервісів, що працюватимуть у нічний час.
  • При цьому в Львівській ОДА пояснили, що перепустку не будуть вимагати в пасажирів, хто пересувається містом за крайньої необхідності
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader