Тоня Матвієнко зробила їдке зауваження про творчість Klavdia Petrivna
Тоня Матвієнко зробила їдке зауваження про творчість Klavdia Petrivna

Тоня Матвієнко зробила їдке зауваження про творчість Klavdia Petrivna

Талановита співачка виявилася прискіпливим слухачем.

Про що говорила Тоня Матвієнко:

Українська співачка і зірка TikTok Klavdia Petrivna (справжнє ім'я - Соломія Опришко) активно завойовує фанатів по всій країні. Високо цінують її творчість і досвідчені артисти, на кшталт Артема Пивоварова і Tvorchi, з якими у юної зірки є дуетні треки.

Багато хто говорить про Кладвію Петрівну, як про незвичайне явище в українському шоу-бізнесі. Своїми роздумами з цього приводу поділилася українська співачка і Заслужена артистка України Тоня Матвієнко.

Так, в інтерв'ю для проекту "Муз_Тренд" вона зізналася, що їй подобається, як сьогодні стирається багаторічна ієрархія між "зірками першого і другого ешелону" в українському шоу-бізнесі.

Також Матвієнко розповіла, кого з молодих артистів вона слухає сама. У топ улюбленців Тоні увійшли KADNAY, Phil It (Філіп Коляденко), Latexfauna і Ziferblat.

Що ж стосується творчості Klavdia Petrivna, то вона співачці явно не до душі. Про це Тоня Матвієнко намагалася сказати максимально завуальовано, але загальний посил її слів був абсолютно зрозумілий: "Я не можу її довго слухати. Я втомлююся".

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Хто така Klavdia Petrivna

Klavdia Petrivna - українська співачка та авторка пісень, справжнє ім'я - Соломія Опришко. Набула великої популярності в соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube і стрімінгових сервісах, повідомляє Вікіпедія. Співачка довгий час залишалася таємничою незнайомкою, а потім все ж розкрила свою особистість.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред розповідав, що зірка українського стендапу, комік Алла Волкова, вагітна первістком. Артистка поділилася важливою новиною під час виступу.

Також українська співачка Анна Трінчер висловилася про втікача-блогера Олександра Волошина, з яким вона розлучилася рік тому. Нещодавно він заявляв, що помирився з колишньою.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader