Шоколадний торт на Геловін: моторошний і дуже смачний
Шоколадний торт на Геловін: моторошний і дуже смачний

Шоколадний торт на Геловін: моторошний і дуже смачний

Такий торт не тільки стане чудовою окрасою геловінського столу, але й порадує своїм смаком любителів шоколадних десертів. Простий рецепт, яким поділилася lehko_gotuvaty, і креативний декор роблять його відмінним вибором для незабутнього святкування.

Шоколадний торт на Геловін

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
для шоколадного коржа:
– 2 яйця;
– 150 грамів цукру;
– ванільний цукор до смаку;
– 125 мілілітрів молока;
– 60 мілілітрів рослинної олії;
– 1 столова ложка оцту;
– 150 грамів борошна;
– 40 грамів какао;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– дрібка солі;
для крему:
– 60 грамів какао;
– 100 грамів цукру;
– дрібка солі;
– 1 чайна ложка ваніліну;
– 20 грамів кукурудзяного крохмалю;
– 250 мілілітрів молока;
– 15 грамів масла.
для декору:
– білий шоколад до смаку.

Приготування:

  1. Для приготування бісквіта збийте яйця, ванільний цукор та цукор. Влийте до маси молоко, олію, оцет та продовжуйте збивати.
  2. Всипте какао, розпушувач, сіль та борошно і знову розмішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте 40 хвилин.
  4. Коли корж охолоне розділіть його на 3 рівні частини.
  5. Для приготування крему зєднайте у каструлі з товстим дном сухі інгредієнти та розмішайте.
  6. Влийте туди молоко та помісіть на плиту. Варіть крем до загустіння. Коли крем загусне вкиньте до нього шматочок масла.
  7. Для того, щоб отримав особливий декор розтопіть білий шоколад, за допомогою ложки та крихт шоколаду сформуйте привидів.
  8. Найкраще це робити ложкою на кондитерському коврику. Якщо у вас дома є харчовий маркер, ви можете використати його при оформленні декору.
  9. Викладіть корж на красиву тарілку і помастіть зверху кремом. Так повторіть зі всіма коржами.
  10. Задекоруйте зверху привидами та дайте просочитися кілька годин у холодильнику.

Дуже простий рецепт: як приготувати домашнє морозиво.

Джерело матеріала
loader