/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Feb9016d0503202140f79285981b5a60a.jpg)
І навіть хліб зберігаєте неправильно: чому вироби пліснявіють і черствіють у вашому будинку
Хліб досить швидко черствіє, якщо не дотримуватись правил зберігання. Але цього можна уникнути, якщо пам'ятати про деякі нюанси.
Шеф-кухар та Пекар Сара Брайденстайн поділилася кількома корисними порадами щодо зберігання хліба.
За її спостереженнями, найкраще зберігається хліб далі за плиту – у хлібниці, або ящику. Найбільш ідеальними умовами для хліба можна вважати прохолодне сухе місце. Для того, щоб споживати його кожен день, достатньо загорнути його в тканину або спеціальний папір. Це допоможе зберегти м'якість хліба надовго.
Найгірше місце для зберігання продукту – холодильник. Хоча деякий магазинний хліб, який насичений консервантами може витримувати таку умову, це ідеальним місце назвати не можна.
Якщо ви все ж таки хочете покласти хліб у холодильник, то потрібно тільки огорнути його грубою тканиною.
Цей продукт можна заморожувати. Для цього перед процедурою переконайтеся, що він охолонув до кімнатної температури. Якщо хліб у пакет покласти теплий, виникне конденсат. Перед заморожуванням його слід нарізати. Якщо дотримуватись всіх умов, то в замороженому вигляді цей продукт може зберігатися близько 3 місяців.
Для вживання хліба щодня потрібно огорнути його папером і покласти у відведене місце. Тоді він не засихатиме і пліснявітиме.
Раніше ми повідомляли, як зберегти зимові яблука до весни: поради садівникам.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F78c4059ea8d5f3c12da212d7f21db066.jpg)
5 найкращих парфумів для чоловіків: пахнуть на мільйон доларів
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2161201b942afa36d6a3a6a704e601f7.jpg)
Тут зародився ярмарок: як живуть Великі Сорочинці на Полтавщині та що там подивитися – репортаж
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F20d40a55218f7b894bbb1736a958d137.jpg)
Турист замовив страву в Італії: реакція офіціанта зворушила всіх
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc863d6da2216f563969daa7936555f2d.jpg)
Спрагу ми "вгамовуємо" чи "втамовуємо": як сказати правильно
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F799b6df4c1808f723672732257bc4e6a.jpg)
Чому будинки у Греції фарбують у білий та синій кольори - таємницю країни розкрито
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F432%2F6f2086bc7c2779c4e9ba25c3fc336090.jpg)
Гастроівенти як драйвер ринку: як конвертувати дегустації у контракти та бізнес-угоди
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc2b8df8fcbfc8e34c5738371ecfebcb2.jpg)