Напевно, з кожною господинею траплялася прикрість, коли пельмені розвалювалися прямо в окропі. Більше цього з вами не станеться, якщо знати секретний інгредієнт, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Що потрібно додати в окріп
Коли будете готувати пельмені наступного разу, обов'язково додайте в окріп крохмаль. Він утворює довкола начинки своєрідну оболонку, завдяки чому вона не витече назовні, навіть якщо при ліпленні були допущені помилки.
Страва, від якої неможливо відмовитися / Фото Pixabay
Окрім того, крохмаль допомагає пельменям зберегти правильну текстуру. Завдяки цьому компоненту пельмені не просто будуть смачними, а й матимуть апетитний та привабливий вигляд.
Легендарний салат"Білочка": готуємо з трьох інгредієнтів.