Цей спосіб дозволяє поставити солені огірочки на стіл вже через добу. 24 Канал пропонує не відкладати цю можливість та скористатися рецептом Ukr.Media.
Швидкий рецепт солених огірків
- Час: 20 хвилин + 1 доба
- Порцій: 2 банки
Інгредієнти:
– 2 кілограми огірків;
– 1 головка часнику;
– 2 пучки кропу;
– 2 столові ложки солі (без гірки).
Приготування:
Огірки добре промийте та замочіть у воді кімнатної температури на приблизно дві години. Після цього наріжте кріп та почистьте і наріжте часник.
У літрові банки викладіть огірки, додаючи до них нарізаний кріп і часник. На кожну банку додайте приблизно столову ложку солі.
Залийте огірки окропом, накрийте кришками й кілька разів переверніть банки, щоб сіль розчинилася.
Після цього зніміть кришки та залиште банки на столі на 24 години. За добу огірки будуть готові до вживання.
Цей метод приготування простий і потребує мінімум часу. Огірки виходять хрусткими й смачними.
Якщо частину огірків не вжили одразу, зберігайте банки в холодильнику.
Смачного!
Вони завжди викликають захват: рецепткартопляних гніздечок з начинкою.