Їх можна їсти вже через добу: як швидко засолити хрумкі огірки
Їх можна їсти вже через добу: як швидко засолити хрумкі огірки

Їх можна їсти вже через добу: як швидко засолити хрумкі огірки

Цей спосіб дозволяє поставити солені огірочки на стіл вже через добу. 24 Канал пропонує не відкладати цю можливість та скористатися рецептом Ukr.Media.

Швидкий рецепт солених огірків

  • Час: 20 хвилин + 1 доба
  • Порцій: 2 банки

Інгредієнти:
– 2 кілограми огірків;
– 1 головка часнику;
– 2 пучки кропу;
– 2 столові ложки солі (без гірки).

Приготування:

  1. Огірки добре промийте та замочіть у воді кімнатної температури на приблизно дві години. Після цього наріжте кріп та почистьте і наріжте часник.

  2. У літрові банки викладіть огірки, додаючи до них нарізаний кріп і часник. На кожну банку додайте приблизно столову ложку солі.

  3. Залийте огірки окропом, накрийте кришками й кілька разів переверніть банки, щоб сіль розчинилася.

  4. Після цього зніміть кришки та залиште банки на столі на 24 години. За добу огірки будуть готові до вживання.

  5. Цей метод приготування простий і потребує мінімум часу. Огірки виходять хрусткими й смачними.

  6. Якщо частину огірків не вжили одразу, зберігайте банки в холодильнику.

Смачного!

Вони завжди викликають захват: рецепткартопляних гніздечок з начинкою.

Джерело матеріала
loader