Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, як можна зробити смачну страву із "рваним м'ясом".
Якщо ви шукаєте ідею для ситної та смачної страви, рване м'ясо – це те, що вам потрібно. Воно просто тане в роті та ідеально підходить для перекушування у будь-який час. Ця страва не тільки смачна, але й досить проста у приготуванні. Ось що вам знадобиться для його створення:
Інгредієнти:
- Яловичина (лопатка) — 2-2,5 кг;
- сіль;
- Перець;
- Мікс спецій для м'яса;
- Цибуля — 2 шт.;
- Часник - 5 зубців;
- Помідори очищені, нарізані – 1 банка (або свіжі – 3 шт.);
- Бульйон або вода - 120 мл;
- Петрушка для подачі.
Спосіб приготування:
М'ясо посоліть, поперчіть, додайте спеції і добре натріть цією сумішшю.
Цибулю наріжте півкільцями і викладіть на дно каструлі. Зверху покладіть підготовлене м'ясо.
Додайте подрібнений часник, помідори та бульйон. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 160 ° C духовку на 4-5 годин (можливо навіть на більший час).
Як тільки м'ясо стане м'яким і легко роздирається, акуратно порвіть його щипцями, як показано на відео. Потім помістіть назад у духовку з кришкою при температурі 210°C на 30 хвилин. Це дозволить утворитися апетитній скоринці.
Останні новини України:
Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.
Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.