Своє завжди краще: готуємо апетитний курячий хлібець
Своє завжди краще: готуємо апетитний курячий хлібець

Своє завжди краще: готуємо апетитний курячий хлібець

Цей хлібець забезпечить смачний перекус або навіть сніданок для дітей перед школою. Щоправда, від нього мало що залишається одразу після приготування, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт курячого хлібця

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм курячого фаршу;
– 150 грамів цибулі;
– 2 зубки часнику;
– 150 мілілітрів молока;
– 4 столові ложки манної крупи;
– 1 штука курячого яйця;
– 4 столові ложки домашнього кетчупу;
– перець чорний – до смаку;
– сіль – до смаку;
– 1/4 чайної ложки сушеного базиліку;
– 2 столові ложки кисло-солодкого соусу.

Приготування:

  1. Дрібно нарізати цибулю кубиками, часник подрібнити.

  2. До фаршу додати манну крупу, часник, цибулю, молоко, кетчуп, яйце та спеції до смаку.

  3. Усе ретельно перемішати до однорідної консистенції та залишити настоятися приблизно 30 хвилин.

  4. Підготувати прямокутну форму для запікання або сформувати її з фольги.

  5. Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці протягом 40 хвилин.

  6. Після цього перевірити готовність рулету, проколоти його дерев’яною паличкою – повинен витікати прозорий сік.

  7. Змастити рулет однією столовою ложкою кетчупу та продовжити запікання ще 5 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!

Крабові палички і сир: готуємо особливо апетитний салат.

Джерело матеріала
loader
loader