Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram розповів, як можна швидко зробити смачну курочку із соусом.
Ця незвичайна страва, що поєднує в собі ніжне куряче м'ясо, насолоду манго та пряні овочі, стане приємним вибором для сімейного застілля.
Інгредієнти:
- Куряче стегно - 150 г
- Крохмаль - 10 г
- Солодкий перець - 60 г
- Цибуля - 30 г
- Манго - 30 г
- Кунжут – для прикраси
- Зелена цибуля - для прикраси
- Сіль, чорний перець - за смаком
Для соусу:
- Томатна паста - 50 мл
- Яблучний оцет - 20 мл
- Цукор — 30 г
- Вода — 20-30 мл
Спосіб приготування:
Підготуйте куряче м'ясо, нарізавши його невеликими шматочками. Посоліть, поперчіть до смаку і додайте крохмаль, добре перемішайте, щоб курка була повністю покрита, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю оливкової олії та обсмажуйте шматочки курки до першої скоринки. Обсмажене м'ясо зніміть зі сковороди та відкладіть убік, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наріжте солодкий перець та цибулю соломкою. У тій же сковороді обсмажте овочі, але зніміть їх з плити до того, як вони розм'якнуть. Перекладіть обсмажені овочі до курки.
До сковороди додайте томатну пасту, воду, цукор і яблучний оцет. Добре перемішайте, щоб цукор розчинився, і прогрівайте на середньому вогні, поки соус стане однорідним і злегка загусне.
Додайте в соус нарізані шматочки манго і обсмажуйте пару хвилин, потім додайте овочі і трохи води. Гасіть все разом на слабкому вогні ще кілька хвилин, щоб курка просочилася соусом і ароматами.
Подавайте страву, прикрасивши нарізаною зеленою цибулею та посипавши кунжутом, розповіла "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.