Для тих, хто віддає перевагу безалкогольній альтернативі, чудовим варіантом є приготування глінтвейну з використанням вишневого соку замість вина – його можна давати дітям, й пити самим навіть вдень. Як приготувати безалкогольний глінтвейн для затишного вечора, розповідає 24 Канал з посиланням на Novosti24.
Як приготувати безалкогольний глінтвейн
- Час: 10 – 15 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– вишневий сік – 1 літр
– підсолоджувач – мед або тростинний цукор
– натуральна кориця – 3 палички
– імбир – невеликий шматок
– бад'ян – 1 зірочка
– гвоздика – 1 штука
– кардамон – 1 штука
– перець горошком – 1 штука
– мускатний горіх – 1 дрібка
– лимон – 1 штука
Приготування:
- Лимон наріжте слайсами, а також імбир. Покладіть все в каструлю та 100 мілілітрів води. Доведіть до кипіння, а тоді вже влийте сік. Варіть на повільному вогні.
- Температура напою повинна бути максимум 90 градусів, але не більше. Якщо починає кипіти, тоді вимикайте.
Напій готовий – можна розливати по склянках та насолоджуватись ароматним та теплим напоєм.
Сподобався рецепт? Смачним доповненням будуть "Горішки" зі згущеним молоком за бабусиним рецептом.