Для затишного вечора: рецепт бісквітного рулету з яблуками
Для затишного вечора: рецепт бісквітного рулету з яблуками

Для затишного вечора: рецепт бісквітного рулету з яблуками

Рулет буквально тане в роті й ідеально підходить до чаю.

Соковитий, ніжний і ароматний рулет із яблуками — ще один спосіб потішити себе в осінні вечори. Як його приготувати, показала кулінарна блогерка Анна, поділившись із підписниками своїм перевіреним рецептом.

Рулет із яблуками

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт;
  • цукор – 120 г;
  • борошно – 90 г;
  • розпушувач – 2 г;
  • сіль – 1 г;
  • молока – 40 мл;
  • рослинна олія – 40 мл;
  • яблук (невеликі) – 4-5 шт;
  • цукор – 2 ст. л;
  • кориця.

Спосіб приготування:

Яблука натерти, додати цукор, корицю, перемішати і залишити.

Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити окремо з 50 г цукру і дрібкою солі протягом приблизно 5 хвилин, а білки з 70 г цукру — приблизно 10 хвилин до стійких піків. Потім об'єднати білки і жовтки в одному посуді.

Ввести просіяне борошно, розпушувач, перемішати. Трохи тіста додати до масла з молоком, перемішати і вилити в тісто. Ще раз перемішати тісто до однорідності.

Яблука віджати від соку і викласти на пергамент, зверху вилити бісквіт і розрівняти.

Випікати за 170 градусів приблизно 25-30 хвилин на середньому рівні.

Після випікання одразу накрити все пергаментом, почекати 5 хвилин, щоб деко охололо, перевернути бісквіт на робочу поверхню і ще теплим згорнути в рулет.

Читайте також:

Прикраса святкового столу: рецепт курячого рулету з курагою та чорносливом

Красиво і смачно: рецепт вафельного рулету з желе (відео)

Рулет із лаваша зі шпротами: як швидко приготувати смачну закуску

Джерело матеріала
loader