Морква по-марокканськи – це особливий салат, який завжди викликає здивування та захоплення. 24 Канал рекомендує трішки поекспериментувати з рецептом порталу Beszamel.
Рецепт моркви по-марокканськи
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів моркви;
– 2 зубчики часнику;
– 3 столові ложки арахісової олії;
– 3 столові ложки соку лайма, лимона або апельсина;
– 1 чайна ложка спеції гарам масала;
– половина чайної ложки кориці;
– сіль – до смаку;
– свіжомелений перець – до смаку.
Приготування:
Очистіть моркву та наріжте її товстими скибочками. На сковороді розігрійте арахісову олію, додайте подрібнений часник і обсмажте його до появи аромату.
Всипте гарам масалу та корицю, постійно помішуючи, обсмажуйте спеції близько хвилини, щоб вони розкрили свій аромат.
Додайте нарізану моркву, полийте соком лимона або іншого цитрусового фрукта. Тушкуйте на середньому вогні приблизно 15 хвилин, поки морква не стане м’якою, періодично помішуючи.
Наприкінці приправте страву сіллю та перцем до смаку.
Подавайте салат теплим, прикрасивши свіжою зеленню, наприклад, коріандром або петрушкою.
За бажанням можна додати трішки йогурту для ніжності смаку.
Смачного!
Так він точно не втратить колір: як правильно варити буряк.